praktijk Licht-Vaardig:
Een plek voor jouw verhaal

Workshops en Trainingen:

In deze trainingen of workshops werk je in een groep aan bepaalde thema's. Met name de combinatie van lichaamsoefeningen, meditatie en stilte kun je in een groep prima ervaren. Het kan je ondersteunen bij je gesprekken, of voor jou een veilige plek zijn om dit soort ervaringen op te doen.

'Je bent altijd welkom om mee te doen, met alles wat er is, en precies zoals je bent !'

  • Training Aandacht voor Rust, 9 bijeenkomsten, nieuwe groep start september 2024 op de donderdagavond, De kosten voor de 9 bijeenkomsten zijn € 395,-, meer info zie hiernaast.
  • Regelmatig zijn er de lijfwerk-oefensessies Aandacht-proeverij, check voor de data hier; de eerst volgende is in de ochtend van 13 april van 9.30u tot 12.00uur. Een mogelijkheid om in een groep lijfwerk te doen. Kernwoorden; in contact, in beweging, in relatie, in jezelf, in ervaring, stilte en meditatie..een goede ondersteuning voor je leerproces in therapie en/of coaching, Kosten €30,-/keer, opgeven via contactformulier
  • Opstellingen; er is de mogelijkheid om een opstelling te doen, bespreek dat met mij. Het tarief is € 90,- Een keer meekijken kan ook (kosten €10,-). De volgende gelegenheid is 23 febr in de middag, en 5 april in de middag.
 
 
 
 
E-mailen
Bellen